Uitgaan Puerto de la Cruz

In Puerto de la Cruz zit je geramd op het gebied van uitgaan. Naast de vele restaurantjes in de stad zijn er ook veel bars en discotheken. De bars in Puerto de la Cruz staan veelal bekend om de live muziek.

Discoteca Victoria in Puerto de la Cruz

Uitgaan Deze discotheek in Puerto de la Cruz wordt ook wel gezien als de bekendste. De discotheek spreekt de lokale bevolking aan, maar ook de bevolking. In de disco hangt een beetje een sfeer van ze jaren zeventig. Er komen vaak DJ’s draaien in een karakteristiek zwart decor.

Pub Limbo

In deze pub limbo komen zowel toeristen als de lokale bevolking. Het geheel is met stijl en design aangekleed.

Color café

Als je een echte jazzfan bent, kun je terecht bij het Color café. Deze bar heeft veel live muziek en is open van acht uur ’s avonds tot twee uur ’s nachts.

Azucar

Deze plek is ingericht in een koloniale stijl. Elke vrijdagavond worden er salsalessen gegeven. Je kunt genieten in een heerlijk sfeertje van de salsa en een cocktail.

Carnaval in Puerto de la Cruz

Als je het echte uitgaansleven in Puerto de la Cruz wil beleven, is het leuk om in de tijd te komen van carnaval op Tenerife. Carnaval van Santa Cruz de Tenerife is de op één na grootste carnaval van de wereld. Het vindt ieder jaar plaats tijdens de tien tot veertien dagen voor Aswoensdag. Twee weken lang feesten de locale bewoners en de toeristen tot de vroege uurtjes.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestmail